Türkiye'nin dört bir yanında bulunan Bim Birleşik Mağazaları Anonim Şirketi yeni şube açılışlarına devam ederek ihtiyaçlar doğrultusunda personel alımları da gerçekleştirmektedir. Bim Birleşik Mağazaları Anonim Şirketi personel alımı ilanları resmi internet sitesi ve interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile duyurulmaktadır.

Bim Birleşik Mağazaları Anonim Şirketi personel alımı ilanlarına bakıldığında Türkiye geneli çok sayıda ilanın yayımlandığı görülmektedir. Peki Bim Birleşik Mağazaları Anonim Şirketi hangi pozisyonlar için perosnel alımı yapacak ve detaylar nedir.

DETAYLAR

Alım Yapacak Firma: BİM Market İlan Edilen Pozisyon Sayısı: 50'e Yakın Alınacak Personel: Çok Sayıda

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR

Bölge Taze Gıda Personeli Mağaza Personeli Bölge Kasa Reyon Personeli Mağaza Personeli (Engelli) Bordro ve Özlük İşleri Uzmanı Unlu Mamüller Personeli Kozmetik Personeli Kasap-Şarküteri Personeli Meyve-Sebze Personeli BİM Market tarafından ilan edilmiş olan 50'e yakın kadro için en az ilköğretim mezunu personel alımı yapılmaktadır. Peki adaylar nasıl başvurularını yapabilir.

BAŞVURULAR

BİM Market bünyesinde istihdam etmek isteyen adayların çok sayıda farklı pozisyonlarda istihdam etme fırsatı bulunmaktadır. İlgili pozisyonlar için aranmakta olan şartların ne olduğu hakkında bilgi edinmekte müracaat etmek isteyenlerin aşağıda yer alan linkler vasıtası ile başvurularını tamamlaması gerekmektedir.

https://goo.gl/KL8AyQ  
TÜM İLANLARI BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim