Mağaza ve market sektörünün en bilinen en tanınmış firmalarından bir tanesi olan BİM Birleşik Mağazaları Anonim Şirketi büyük yatırımlarını gerçekleştirmeye devam ettiği gibi yine Türkiye geneli personel, eleman alımları gerçekleştiriyor.

BİM Birleşik Mağazaları Anonim Şirketi personel alımı ilanları resmi internet sitesinden ya da interaktif iş ilanları siteleri üzerinden duyurulmaktadır. Buna göre BİM Birleşik Mağazaları Anonim Şirketi açık pozisyonlarında istihdam etmek üzere çok sayıda en az ilköğretim mezunu personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki hangi pozisyonları için alım yapılıyor, detaylar nedir.

DETAYLAR

Alım Yapacak Firma: BİM Birleşik Mağazaları Anonim Şirketi
Alınacak Personel Sayısı: Çok Sayıda
Farklı Pozisyon Sayısı: 65'e Yakın

ALINACAK KADROLAR

BİM Birleşik Mağazaları Anonim Şirketi kendi bünyelerinde istihdm etmek üzere 65'e yakın kadro için Türkiye geneli çok sayıda personel alımı yapacak. Peki hangi pozisyonlar için BİM Birleşik Mağazaları Anonim Şirketi personel alımı yapacak.

Çay - Kahve Servis Elemanı
Depo Personeli
Mağaza Müdür ve Müdür Yardımcıları
Kurumsal Satış Temsilcisi - Engelli
Satış Elemanı
Depo Sayım Ve Mal Kabul Elemanı
Bölge Kasa/Reyon Personeli
İşe Alım Asistanı
Danışma Görevlisi
Eğitim Asistanı
Eleman
Genel Başvuru

Yukarıda alım yapılacak olan kadrolardan bazıları verilmiştir.

BAŞVURULAR

BİM Market'in personel alımına ilişkin bazı kadrolar yukarıda belirtildi. Peki adaylar başvurularını nasıl yapacak. Aşağıdaki linki takip ederek adaylar tüm pozisyonları ve nitelikleri görerek başvurularını tamamlayabilir.

https://goo.gl/KL8AyQ   
TÜM İLANLARI BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim