Türkiye'nin dört bir yanında yer almakta olan mağazaları ile satış yapmakta olan Bim Birleşik Mağazaları Anonim Şirketi resmi internet sitesinde gelen dükkan tekliflerini değerlendirmekte ve dört bir yana yeni mağazalar açmaya devam etmektedir.

Resmi internet sitesi ve interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile yeni personel alımları için ilan yayımlamakta olan Bim Birleşik Mağazaları Anonim Şirketi  yeni pozisyonlar dahilinde personel alımı ilanlarını kamuoyuna duyurmaya devam ediyor. Buna göre Bim Birleşik Mağazaları Anonim Şirketi  en az ilköğretim mezunu çok sayıda personel alımı yapacak peki detaylar nedir ve alımlar hangi pozisyonlara yapılacak.

DETAYLAR

Alım Yapacak Firma: BİM Market
İlan Edilen Pozisyon Sayısı: 45'e Yakın
Alınacak Personel: Çok Sayıda

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR

Bölge Taze Gıda Personeli

Mağaza Personeli

Bölge Kasa Reyon Personeli

Mağaza Personeli (Engelli)

Bordro ve Özlük İşleri Uzmanı

Unlu Mamüller Personeli

Kozmetik Personeli

Kasap-Şarküteri Personeli

Meyve-Sebze Personeli

BİM Market tarafından ilan edilmiş olan 50'ye yakın kadro için en az ilköğretim mezunu personel alımı yapılmaktadır. Peki adaylar nasıl başvurularını yapabilir.

BAŞVURULAR

BİM Market bünyesinde istihdam etmek isteyen ve başvurularını gerçekleştirmek isteyen adayların aşağıda ki ilgili linkleri takip ederek müracaatlarını gerçekleştirmesi gerekmektedir.

https://goo.gl/KL8AyQ

TÜM İLANLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim