Türkiye'nin önde gelen marketlerinden olan BİM Birleşik Mağazaları resmi internet sitesinden kabul ettiği kiralık dükkan ilanlarını inceleyerek yeni mağaza açılışlarına devam ediyor. Buna göre BİM Birleşik Mağazaları açık pozisyonları için personel alımları da gerçekleştirmektedir.

BİM Birleşik Mağazaları interaktif iş ilanları siteleri ve resmi internet sitesinde ki insan kaynakları bölümü aracılığı ile personel alımı ilanlarını yayımlanmaktadır. Yeni yayımlanan ilanlara bakıldığında çok sayıda pozisyon içni personel alımı gerçekleştirildiği görülmektedir. Peki BİM Birleşik Mağazaları personel alım detayları nedir ve hangi pozisyonlar için alım yapılacak.

DETAYLAR

Alım Yapacak Firma: BİM Market
İlan Edilen Pozisyon Sayısı: 45'e Yakın
Alınacak Personel: Çok Sayıda

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR

Bölge Taze Gıda Personeli
Mağaza Personeli
Bölge Kasa Reyon Personeli
Mağaza Personeli (Engelli)
Bordro ve Özlük İşleri Uzmanı
Unlu Mamüller Personeli
Kozmetik Personeli
Kasap-Şarküteri Personeli
Meyve-Sebze Personeli

BİM Market tarafından ilan edilmiş olan 45'ye yakın kadro için en az ilköğretim mezunu personel alımı yapılmaktadır. Peki adaylar nasıl başvurularını yapabilir.

BAŞVURULAR

BİM 45'e yakın kadro için personel alımı gerçekleştirmektedir. Alımların büyük bir bölümü İstanbul ili için yapılmakta olup Türkiye'nin çok sayıda şehrine personel alımı yapılmaktadır. İlanlara müracaat edip detayları öğrenmek isteyen adayların aşağıda ki linki takip etmesi gerekiyor.

https://goo.gl/KL8AyQ

TÜM İLANLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim