Ülkemiz de faaliyetlerini sürdürmekte olan BİM Birleşik Mağazaları Anonim Şirketi açık pozisyonları için Türkiye geneli personel, eleman alımı gerçekleştirmektedir. Açık pozisyonlarını resmi internet sitesi ve interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile duyuran BİM Birleşik Mağazaları Anonim Şirketi personel alımı yapıyor.

BİM Birleşik Mağazaları Anonim Şirketi tarafından interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile yayımlanmış olan ilanlar incelendiğinde Bim Market'in 40 farklı pozisyon için çok sayıda personel alımı gerçekleştirdiği görülmektedir. Peki hangi pozisyonlar için BİM Birleşik Mağazaları Anonim Şirketi personel alımı yapıyor ve detaylar nedir?

DETAYLAR

Alım Yapan Firma: BİM Birleşik Mağazaları Anonim Şirketi

Açık Pozisyon Sayısı: 40'a Yakın

HANGİ POZİSYONLAR İÇİN ALIM YAPILACAK

BİM Birleşik Mağazaları Anonim Şirketi tarafından yayımlanan 40 pozisyon için personel alımı yapacak. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılacak.

Taşdelen Bölge Taze Gıda Personeli

Bölge Kasa Reyon Personeli

Mağaza Personeli (Engelli)

Bordro ve Özlük İşleri Uzmanı

Unlu Mamüller Personeli

Kozmetik Personeli

Kasap-Şarküteri Personeli

Meyve-Sebze Personeli

BAŞVURULAR

Yukarıda belirtilmiş olan pozisyonlar başta olmak üzere BİM yayımladığı 40'a yakın pozisyon için çok sayıda personel alımı yapacak. Başvurular aşağıda ki link aracılığı ile gerçekleştirilmekte olup adaylar aynı kanal üzerinden aranan şartlar gibi bilgileri de sorgulayabilir.

https://goo.gl/KL8AyQ

TÜM İLANLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim