BİM Birleşik Mağazaları Anonim Şirketi açık pozisyonlar için sürekli olarak personel alımı gerçekleştirmektedir. Alımlar hakkında BİM Birleşik Mağazaları Anonim Şirketi resmi internet sitesi aracılığı ile açık pozisyonları duyurmakta ve başvuru formu aracılığı ile form gönderen adaylara dönüş yaparak eleman alımı gerçekleştirmektedir.

Yine BİM Birleşik Mağazaları Anonim Şirketi interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile de açık pozisyonları belirtmekte ve adayların bu kadrolar için personel alımı gerçekleştirmektedir. Yeni yayımlanan ilanlara göre 40'a yakın kadro için personel alımı yapılacaktır.

Hangi Pozisyonlar İçin Personel Alınacak

BİM Birleşik Mağazaları Anonim Şirketi interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile yayımladığı pozisyonlar için personel alımı yapıyor. Peki hangi pozisyonlar için personel alımı yapılacak? Yayımlanan ilanlara göre;

Satınalma Asistanı
Tedarik Zinciri - Sipariş Ve Stok Yönetim Sorumlus
Kdz Ereğli/Zonguldak Bölge Kasa Reyon Personeli
Genel Başvuru (Ankara Yenikent Bölge)
Unlu Mamüller Personeli
Kozmetik Personeli
Kasap-Şarküteri Personeli
Çorlu Bölge Taze Gıda Personeli
Depo Personeli
İkitelli Bölge Taze Gıda Personeli

Yukarıda bulunan pozisyonlar başta olmak üzere BİM Birleşik Mağazaları Anonim Şirketi 40'a yakın farklı kadro için çok sayıda personel alımı gerçekleştirecektir. Müracaat etmek isteyen adayların gerekli niteliklere sahip olması gerekmekte olup müracaatlar için aşağıda ki linki takip edebilirsiniz.

https://goo.gl/2QTkAQ