Türkiye'nin dört bir yanında faaliyetlerine devam etmekte olan mağazacılık şirketi BİM Birleşik Mağazaları Anonim Şirketi açık pozisyonları için personel alımları gerçekleştirmeye devam etmektedir. BİM Birleşik Mağazaları Anonim Şirketi pozisyonlarını interaktif iş ilanları siteleri ve resmi internet sitesinden duyurmaktadır.

BİM Birleşik Mağazaları Anonim Şirketi tarafından yayımlanan ilanlara bakıldığında çok sayıda personel alımı yapılacağı görülmektedir. Peki hangi pozisyonlar için personel alımı gerçekleştirilmektedir ve BİM Birleşik Mağazaları Anonim Şirketi personel alımı detayları nedir?

DETAYLAR

Alım Yapacak Firma: BİM Birleşik Mağazaları Anonim Şirketi

Pozisyon Sayısı: 45'e Yakın

Alınacak Personel Sayısı: Çok Sayıda

HANGİ POZİSYONLAR İÇİN ALIM YAPILACAK

BİM Birleşik Mağazaları Anonim Şirketi 45'e yakın ettiği pozisyon için çok sayıda personel alımı yapacak. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılacak.

Bölge Taze Gıda Personeli

Bölge Kasa Reyon Personeli

Mağaza Personeli (Engelli)

Bordro ve Özlük İşleri Uzmanı

Unlu Mamüller Personeli

Kozmetik Personeli

Kasap-Şarküteri Personeli

Meyve-Sebze Personeli

Yukarıda belirtilen pozisyonlar başta çok sayıda farklı pozisyona personel alımı yapılmaktadır.

BAŞVURULAR

BİM Birleşik Mağazaları Anonim Şirketi tarafından ilan edilmiş pozisyonlara personel alımı yapılıyor. Peki nasıl başvuru yapılır. Buna göre adayların aşağıda ki linki takip ederek gerekli pozisyonlar için aranmakta olan nitelikleri öğrenmesi ve aynı kanal üzerinden müracaat etmesi gerekmektedir.

https://goo.gl/KL8AyQ

TÜM İLANLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim