BİM Birleşik Mağazaları Türkiye'nin dört bir yanında bulunan mağazaları ile satışlarına devam etmekte ve yıllardır olağanüstü haller olmadıkça aktif olarak faaliyetine devam etmektedir. Her sene büyüme oranını artıran ve büyüme oranına bağlı olarak bünyesinde ki personel sayısını da artırmayı ihmal etmeyen BİM market personel alım ilanları yayımlamaya devam ediyor. Resmi internet sitesi aracılığı ile personel alım ilanları yayımlayan firma interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile de ilanlar yayımlamaya devam ediyor. 2017 yılında da personel alım ilanları yayımlayacak olan BİM pek çok farklı pozisyon için eleman alımı yapmaktadır.

Hangi Pozisyonlar İçin Alım Yapılacak

BİM Birleşik Mağazaları kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere personel alım ilanları yayımlamaya devam ediyor. Peki hangi pozisyonlar için personel alımı yapılmakta ve kaç personel alım ilanı yayımlandı?

İşe Alım Sorumlusu
Bölge Taze Gıda Personeli
Kasa Reyon Personeli
Unlu Mamüller Personeli
Kasap-Şarküteri Personeli
Kozmetik Personeli
Engelli Personel
Kasiyer
Depo Personeli
Mağaza Elemanı

Yukarıda yer alan pozisyonlar için BİM Birleşik Mağazaları Anonim Şirketi çok sayıda personel alım ilanı yayımlamış durumdadır. Aktif olarak ilanlar yayımlamaya devam eden BİM markette sizlerde çalışmak istiyorsanız yukarıda yer alan pozisyonlara ilişkin detaylı bilgiyi aşağıda ki linkten öğrenerek gerekli başvurularınızı yapabilirsiniz.

http://www.kariyer.net/bim-birlesik-magazalar-a-s-is-ilanlari-c1888-p9746/
Editör: TE Bilisim