BİM Birleşik Mağazaları açık pozisyonlar için kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere çok sayıda personel alımı gerçekleştirmektedir. Alımlar hakkında resmi internet sitesinde bulunan insan kaynakları bölümü aracılığı ile bilgi vermekte olan BİM yine interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile de açık pozisyonlarını duyurmaktadır.

İnteraktif iş ilanları siteleri aracılığı ile açık pozisyonlarını duyuran BİM Birleşik Mağazaları kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere personel alımı gerçekleştireceğini duyurdu. Peki hangi pozisyonlar için personel alımı yapacak?

Hangi Pozisyonlar İçin Personel Alımı Yapılacak

BİM Birleşik Mağazaları kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere personel alımı gerçekleştireceğini duyurdu. Peki alınacak olan personeller hangi pozisyonlarda çalışacak.

Büyükçekmece Bölge Taze Gıda Personeli
Büyükçekmece Bölge Kasa Reyon Personeli
Unlu Mamüller Personeli
Kozmetik Personeli
Kasap-Şarküteri Personeli
Çorlu Bölge Taze Gıda Personeli
Mağaza Müdür ve Müdür Yardımcıları
Depo Personeli
Özlük İşleri Asistanı
Meyve-Sebze Personeli
Sipariş ve Stok Yönetim Sorumlusu
Sipariş ve Stok Yönetim Sorumlusu

Yukarıda belirtilmiş olan pozisyonlar başta olmak üzere BİM Birleşik Mağazaları interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile 40'a yakın farklı pozisyon için personel alımı yapacak. Her pozisyon için ayrı ayrı nitelikler belirtilmiştir. Müracaatlar için aşağıda ki linki takip ediniz.

https://goo.gl/CNBpZk
Editör: TE Bilisim