BİM Birleşik Mağazalar Anonim Şirketi sürekli olarak yüzlerce personel alımı yapmaya devam ediyor. Tüm Türkiye genelinde mağazası bulunan firmanın binlerce çalışanı bulunmaktadır. Doldurulan kiralık dükkanım var formu aracılığı ile pek çok bölgede araştırma yapmaya devam eden BİM Birleşik Mağazalar Anonim Şirketi yeni açtığı mağazalar başta olmak üzere tüm mağazaları için yüzlerce personel alımı yapılmaya devam ediyor.

Kaç Personel Alımı Yapılacak

BİM Birleşik Mağazalar Anonim Şirketi yayımlamış olduğu ilanlar ile 88 farklı pozisyon için yüzlerce personel alımı yapacak. Türkiye genelinde yapılacak olan alımlar genel olarak şu şehirler için yapılacaktır.

İstanbul (Asya, Anadolu),
Tekirdağ,
Kocaeli,
Bursa,
Yalova,
İzmir,
Amasya,
Konya,
Karaman
Antalya,
Çanakkale,
Isparta,
Burdur,
Balıkesir,
Artvin,
Giresun

Yukarıda belirtilmiş olan şehirler başta olmak üzere Türkiye'nin farklı bölgelerine yüzlerce personel alımı gerçekleştirilecektir.

Hangi Pozisyonlar İçin Alım Yapılacak

Kasiyer,
Engelli Personel,
Meyve-Sebze personeli,
Unlu mamuller personeli,
Kasap, Şarküteri,
Satış görevlisi,
Yukarıda belirtilmiş olan pozisyonlar başta olmak üzere 88 farklı pozisyon için alım yapılacak. Her pozisyon için ayrı ayrı nitelikler belirtilmiş olup başvurular interaktif iş ilanları sitesi aracılığı ile yapılmaktadır. Sizlerde müracaat etmek ve öz geçmiş formunuzu göndermek için aşağıda belirtilmiş olan linki takip edebilirsiniz.

http://www.kariyer.net/bim-birlesik-magazalar-a-s-is-ilanlari-c1888-p9746/
Editör: TE Bilisim