Berko İlaç Personel Alımı

Berko İlaç personel alımı gerçekleştiriyor. Berko İlaç bünyesinin personel ihtiyacını karşılamak üzere çeşitli pozisyonlarda ve çeşitli yerlerde iş ilanları ile personel eleman alacak. Sizde Berko İlaç ailesine katılmak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Her yıl personel alımı ile istihdama büyük katkı sağlayan Berko ilaç Personel Alımı yıl sonuna kadar devam edecek. 2015 yılı içerisinde çok sayıda ilanla bir çok kişiyi iş sahibi yapan firmada siz de çalışma şansını yakalayabilirsiniz. Açık iş ilanlarını inceleyerek başvuruda bulunabilir ve kendinize sağlık sektöründe kariyer imkanı yaratabilirsiniz. Site olarak bizler de siz değerli takipçilerimiz için firmanın iş başvuru ve işe alım süreci hakkında bilgiler hazırladık.

Öncelikle Berko ilaç Personel Alımı ilanlarının firmanın kendi resmi internet sitesinde ve diğer kariyer sitelerinde yayınlandığını belirtelim. İlk olarak burada yayınlanan ilanları inceleyebilir ve daha sonra da aranılan şartları taşımanız durumunda ilanlara başvuruda bulunabilirsiniz. Firmaya yaptığınız iş başvuruları ilaç firmasının insan kaynakları departmanı tarafından incelenir ve bu incelemelerin ardından uygun bulunan kişilere geri dönüş yapılır. Hızla büyüyen bir şirket olan Berko İlaç, personel alımında oldukça titiz davranmaktadır. Başvuruları olumlu görülen adaylar insan kaynakları tarafından mülakata çağırılmalarının ardından Uygun yetkinlik veya performans düzeyinde mülakata tabi tutulurlar ve bu mülakatlarda başarılı olan adayların işe alımı gerçekleşir.

Mevcut pozisyonların güçlendirilmesi yanında işe alım sürecinde yeni pozisyonlar da açan firmanın şu anda açık olan pozisyonları şu şekildedir;

- AR-GE Formülasyon Uzmanı/Uzman Yardımcısı Tıbbi Satış Temsilcisi

- Inproses Kontrol Teknisyeni

- Üretim Operatörü

- Proses Mühendisi

Berko ilaç Personel Alımı ilanlarına siz de başvuruda bulunmak istiyorsanız firmanın ilanlarına kendi resmi internet sitesinden ya da diğer kariyer sitelerinden ulaşabilirsiniz. Ancak site olarak bizler ilan şartlarını iyi okumanızı ve ilanlara ondan sonra başvurmanızı öneririz. Bu sayede işe alım sürecinde şansınız bir kat artacaktır. Çünkü firma şartlarda kesinlikle esneme yapmamaktadır.

İlana başvuruda bulunmak için alt kısımdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

http://www.kariyer.net/berko-ilac-ve-kimya-san-a-s-is-ilanlari-c3196-p24129/

Editör: TE Bilisim