Türkiye Belediyeler Birliği personel alımına devam ediyor. Toplamda 20 kişilik boş kadro ile alım yapan Türkiye Belediyeler Birliği, Önlisans mezunu olmak sureti ile adaylardan KPSSP93 puan türünden en az 60 puan şartı arayacaktır. Duyuruya göre son başvurular 31 Mart 2017 tarihi olarak belirlenmiştir. Adaylar başvurularını bu tarihe kadar gerçekleştirmesi gerekmektedir. Türkiye Belediyeler Birliği alım yapacağı 20 kişilik boş kadro ile, 3 Bilgi Güvenlik Uzmanı (Sistem Güvenliği Uzmanı), 1 Tercüman (Arapça), 10 Yazılım Mühendisi, 1 Web Tasarım Uzmanı (Bilgisayar), 5 Uzman (Genel) olmak üzere dağılmaktadır. Her kadro için aranan özel şart farklıdır.

Adaylarda Hangi Şartlar Aranacak ?

Türkiye Belediyeler Birliği adaylardan, son başvuru tarihi itibari ile geçerlilik süresi dolmamış şartı ile Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP93 puan türünden en az 60 puan almış olmak, Ön Lisans mezunu olmak, erkek adaylar için askerlik ile alakası bulunmamak, yurtiçi ve yurtdışında seyehat etmesine engel olacak herhangi bir durumu olmaması, Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek herhangi bir engeli veya sağlık durumu olmaması şartlar ıaranmaktadır. Ayrıca her kado için özel şartta aranmaktadır. 

Başvurular ne zaman sona eriyor ?

Türkiye Belediyeler Birliği KPSS 60 puan ile personel alımı ilanına başvuru yapacak adaylar en geç 31 Mart 2017 tarihine kadar Türkiye İş Kurumu İl/Şube Müdürlükleri’ne şahsen veya elektronik ortamda “www.iskur.gov.tr” internet adresi üzerinden yapılacaktır. İlanın Tam Metnine Buraya Tıklayarak ulaşabilirsiniz.
Editör: TE Bilisim