Ülkemizde TEDAŞ'a bağlı olarak hizmet veren, elektrik enerjisinin dağıtım ve perakende satışından sorumlu olarak görevlerini uzun süredir devam ettirmekte olan Boğaziçi Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (BEDAŞ) yatırımlarına ara vermeden devam etmekte olan Türkiye'nin önde gelen firmaları arasında yer almak için çalışmalarını sürdürmektedir.

Aralıklarla açık pozisyonları için personel alımları gerçekleştirmekte olan Boğaziçi Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (BEDAŞ) iş ilanlarını kendisi hazırlamakta olup kamuoyuna resmi internet sitesinde yer almakta olan insan kaynaklar, iş başvurusu bölümü aracılığı ile duyurmaktadır. BEDAŞ tarafından yayımlanan ilanlara bakıldığında en az lise mezunu personel alımı yapıldığı görülmektedir. Peki pozisyonlar ile diğer detaylar nedir?

ALIM DETAYLARI NEDİR?

Boğaziçi Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (BEDAŞ) iş ilanları için en az lise mezunu personel alımı gerçekleştirmektedir. Kurumun resmi internet sitesi üzerinden yayımlana iş ilanlarına bakıldığında 10'a yakın pozisyon için personel alımı yapıldığı görülüyor. Buna göre adayların en az lise mezunu olması, başvuracağı pozisyonda aranıyorsa tecrübe ve sertifika sahibi olması, Microsoft Office programlarını kullanabiliyor olması, yoğun ve zor şartlarda çalışmaya uygun olması gerekmektedir. Peki pozisyonlar ile başvuru detayları nedir?

POZİSYONLAR NELERDİR VE NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Boğaziçi Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (BEDAŞ) kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere personel alımı yapıyor. Peki hangi pozisyonlar için alımlar yapılıyor, yayımlanan ilanlara göre İnşaat Teknikeri, Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi, Alacak Takip Teknik Personeli, Elektrik Mühendisi, Tarifeler Uzmanı pozisyonları için personel alımı yapıldığı görülmekte olup müracaatlarını gerçekleştirmekte isteyen adayların (https://goo.gl/Ymbh2n) linkini kopyalayıp tarayıcılarının url çubuğuna yapıştırarak ilgili bölüme gitmesi ve müracaatlarını gerçekleştirmesi gerekmektedir.

TÜM İLANLARI BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim