Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu ( BDDK ) geçtiğimiz günlerde personel alımı yapacağını belirtmişti. Yapılan duyuruya göre, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu bünyesine farklı  kadrolarda toplamda 32 kişilik kadro ile memur personel alımı yapacak. Buna göre Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu bünyesine İstatikçi, Mühendis, Teknisyen, Hemşire, Memur, Erşiv memuru ve Sekreter kadrolarında alım yapacak. Başvurular bugün itibari ile başladı!

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

Adaylar başvurularını yapabilmeleri için, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından puan almış olmaları şarttır. Lise mezunu kadrolarına başvuru yapacak adaylar KPSSP94, Önlisans mezunu adaylar KPSSP93 ve Lisans mezunu adaylar KPSSP3 puan türünden sorumlu tutulacaktır.

KPSS dışında adaylardan, Herhangi bir süç hükümlülüğü bulunmamak, Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamamk, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık problemi olmamak ve yapılacak arşiv ve güvenlik soruşturmasından olumlu sonuç alabilmek şartları aranmaktadır.

Adaylar bu şartlara göre başvuru yapacak ve başvuru işleminden sonra sınava katılacaklardır. Giriş sınavı sözlü olarak yapılacaktır.

BAŞVURULAR BAŞLADI!

BDDK Başvuruları Bugün( 06 Aralık 2017 ) itibari ile başladı ve adaylar buna göre başvurularını en geç 14 Aralık 2017 tarihi saat 16:00 a kadar  Kurumun resmi internet sitesinden (www.bddk.org.tr) on-line erişim suretiyle ulaşılabilecek "Başvuru Formu"nun eksiksiz ve doğru olarak doldurulması suretiyle yapılacaktır. Posta ile veya diğer şekillerde yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir. İlanın tam metnini incelemek isteyen adaylar Buraya Tıklayınız.