Bayer insan kaynaklarından yapılan duyuruya göre Bayer personel alımı yapacak. Almanya merkezli bir ilaç firması olan Bayer 1863 yılında kurulmuş ve Uluslararası en büyük ilaç firmaları arasına girmiştir. Türkiye’de de başarılı hizmetlerinden dolayı personel alımı yapmaya devam ediyor. Sizde bu büyük firmada iş sahibi olmak ve kariyerinizi bu alanda ilerletmek istiyorsanız ilanı inceleyebilirsiniz.

Bayer 111.000’den  fazla çalışanıyla birlikte genel merkezi Almanya’da bulunan alt iş grupları ise Bayer HealthCare, Bayer CropScience ve Bayer MaterialScience ile dünyanın lider şirketleri arasında yer alan uluslararası bir şirkettir.

Personel Alımı Yapılacak Pozisyonlar

BT Çözümleri Müdürü
Genç Marka Müdürü
Tıbbi müdürü
Düzenleyici İşler Sorumlusu
Olay Koordinatörü
Tıbbi Tanıtım Sorumlusu
Kıdemli Farmakovijilans Sorumlusu
Bilişim İş Uygulamaları Uzmanı
Muhasebe Sorumlusu

Yukarıda ki pozisyonlar başta olmak üzere 23 farklı pozisyon için personel alımı yapılacak.

Kimler Başvuru Yapabilecek

En az lise mezunu olmak
2 Yıl İş tecrübesi olmak (tercihen)
Çalışma Zamanına Uyum Sağlamak
2-3 Yıl Satış Deyimine Sahip Olmak (tercihen)
Askerliğini Yapmış Yada Tecil Ettirmiş Olmak
Aktif Araç Kullanabilir olmak (tercihen)

Alımlarını ülkemizin çeşitli bölgelerinde yapacak olan Bayer 23 açık pozisyonuna personel alımı ve pozisyonları yukarıdaki gibidir. Alım yapılacak olan şehirler İstanbul, Ankara, Konya, Denizli ve Antalya başta olmak üzere Türkiye’nin dört bir yanına yapılacaktır. Söz konusu firmanın alım yapacağı pozisyonları ve nitelikleri uygun ise tüm pozisyonlar için nitelikleri öğrenmek ve müracaat etmek için aşağıda ki linki takip edebilirsiniz.

http://www.kariyer.net/bayer-is-ilanlari-c3651-p28534/#tblFirmaIlanlari

Editör: TE Bilisim