Ülkemizin önemli ev, iş yeri, balkon dekor ve ürün firmaları arasında yer almakta olan Bauhaus açık pozisyonları için personel alımları da gerçekleştirmeye devam etmektedir. Bauhaus personel alımı ilanları resmi internet sitesinde yer almakta olan insan kaynakları bölümünden duyurulmaktadır.

Bauhaus tarafından yayımlanmış olan ilana bakıldığında yurt geneline danışman pozisyonu için çok sayıda personel alımı yapılacağı görülmektedir. Peki hangi iller için alım yapılacak, aranacak şartlar ve Bauhaus danışman personeli alımı diğer detayları nedir.

DETAYLAR

Bauhaus, satış danışmanı pozisyonu için yurt genelinde bulunan mağazalarında çalışmak üzere en az lise mezunu personel alımı yapacak. Peki adaylardan aranan şartlar nelerdir.

ARANAN ŞARTLAR

Marketçilik sektöründe deneyimli, Lise, tercihen Meslek Lisesi mezunu, İnsan ilişkilerinde başarılı, çalışkan ve azimli, Şubelerimize yakın yerlerde ikamet eden, Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış şartlarına uyum sağlayan adaylar gerekli başvurularını gerçekleştirebilmektedir. Peki nasıl başvuru yapılacak.

BAŞVURULAR

Bauhaus danışman personeli alımına ilişkin tüm detaylar yukarıda belirtilmiştir. Başvurularını gerçekleştirmek isteyen adayların ne yapması gerekiyor? Bauhaus danışman personeli alımı ilanına adaylar nasıl müracaat edebilir? Buna göre müracaat etmek isteyen adaylar için aşağı bölüme başvuru linki sunulmuştur ilgili linki takip edecek olan adaylar tüm başvurularını bu kanal üzerinden gerçekleştirebilir.

https://www.bauhaus.com.tr/s/is-imkanlari  
TÜM İLANLARINI BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim