Türkiye'nin en köklü ve en ürünü bol firmaları arasında yer almakta olan Bauhaus yeni evlenenlere, evini değiştirenlere ve yenilemek isteyenlere cazip fırsatlar sunmaya devam ediyor. Dekorasyondan, eşyalara, süslerden çiçeklere kadar her türlü ürün satışını gerçekleştirmekte olan Bauhaus açık pozisyonları için personel alımı yapıyor.

Bauhaus personel alımı ilanları resmi internet sitesinde yer almakta olan başvuru formu aracılığı ile gerçekleştirilmektedir. Peki hangi pozisyonlar için personel alımı yapılıyor ve Bauhaus personel alımı detayları nedir.

DETAYLAR

Bauhaus, satış danışmanı pozisyonu için yurt genelinde bulunan mağazalarında çalışmak üzere en az lise mezunu personel alımı yapacak. Peki adaylardan aranan şartlar nelerdir.

ARANAN ŞARTLAR

Marketçilik sektöründe deneyimli, Lise, tercihen Meslek Lisesi mezunu, İnsan ilişkilerinde başarılı, çalışkan ve azimli, Şubelerimize yakın yerlerde ikamet eden, Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış şartlarına uyum sağlayan adaylar gerekli başvurularını gerçekleştirebilmektedir. Peki nasıl başvuru yapılacak.

BAŞVURULAR

Bauhaus en az lise mezunu, meslek lisesi mezunu satış danışmanı alımı yapmaktadır. İlanlara müracaat etmek isteyen adayların aşağıda belirtilmiş olan linkleri takip ederek başvurularını gerçekleştirmesi gerekmektedir. Adayların formları kendi bilgilerine göre eksiksiz ve doğru olarak doldurması gerekiyor.

https://www.bauhaus.com.tr/s/is-imkanlari

TÜM İLANLARINI BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim