Meriç Belediyesi Başkanlığı'nın ve Devlet Personel Başkanlıklarının eş zamanlı bir şekilde kendi resmi İnternet sitelerinden yayınladıkları personel alımı ilanlarıyla farklı kontenjanlar için personel alımı yapılacağı duyruldu. Personel alımlarının Belediye İtfaiye Yönetmeliği, Belediye Zabıta Yönetmeliği ve Mahalli İdarelere, ilk defa atanacaklara, Sınav ve Atama Yönetmeliklerine göre gerçekleştirilecek olan kamu personeli ilanlarını sizlere aktarıyoruz.

PERSONEL ALIMI YAPILACAK KADROLAR

Devlet Personel Başkanlığı'nın resmi İnternet sitesi üzerinden yayımlanan personel ilanı kadroları şu şekilde açıklanmıştır; " 55 KPSS puan şartıyla Veri Hazırlama Kontrol İşletmeni ve Memur pozisyonlarına başvuru yapabilecek. 60 KPSS puan şartıyla ise Tahsildar, Zabıta Memuru ve İtfaiye Eri pozisyonları için başvuru yapabilecek.

PERSONEL ALIMI için İSTENİLEN GENEL ŞARTLAR

Meriç Belediye Başkanlığı'nın ve Devlet Personel Başkanlığı'nın eş zamanlı ilanlarıyla birlitke istenilen başvuru şartları şu şekildedir; " T.C. vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum olmaması, askerlik ile ilgili bir sorun olmaması, görevini sürekli yapabilecek bir engeli olmaması, güvenlik soruşturmasından olumlu sonuç alabilmek, adli sicil belgesinin temiz olması" adaylardan istenilen şartlardandır.

BAŞVURULAR NE ZAMAN YAPILACAK

Resmi İnternet taraflarından yayınlanan personel ilanı için başvurular 8 Ekim tarihinde başlayarak 9 Ekim tarihinde sona erecek. Adaylar başvurularını şahesen Meriç Belediye Başkanlığına giderek başvurularını gerçekleştirilmektedir. 

Editör: TE Bilisim