Kamu kurumları açık pozisyonları için personel alımları yapmaya devam ediyor. Alım ilanları genel olarak kamu kurumları tarafından hazırlanmakta ve İŞKUR ya da Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile kamuoyuna personel ve memur alım ilanları duyurulmaktadır.

Bartın İl Özel İdaresi tarafından hazırlanan personel alım ilanı Devlet Personel Başkanlığı tarafından kamuoyuna duyuruldu. Yayımlanan ilan da Bartın İl Özel İdaresinin açık pozisyonları için kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere toplam 18 kişilik personel alımı yapacağı öğrenildi. Peki detaylar nedir ve nasıl başvuru yapılır.

DETAYLAR

Alım Yapacak Kurum: Bartın İl Özel İdaresi
Alınacak Personel Sayısı: 18
Alım Yapılacak Pozisyon: Cankurtaran
Son Başvuru: 5 Mayıs
En Az Mezuniyet: İlköğretim

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR


Bartın İl Özel İdaresi personel alımı ilanında adaylardan aranan şartlar için sadece ''gümüş-bronz cankurtaran belgesine sahip olmak'' maddesinin eklenmiş olduğu görülüyor. Gümüş - bronz cankurtaran belgesine sahip olan adaylar Bartın İl Özel İdaresi 18 kişilik cankurtaran ilanına başvuru yapabilir.

NASIL BAŞVURULUR

Bartın İl Özel İdaresinin 18 kişilik cankurtaran ilanına adaylar nasıl başvuru yapabilir. Buna göre adayların Bartın İŞKUR şube ve müracaat merkezlerinden ya da aşağıda ki link üzerinden cankurtaran pozisyonu için müracaat etmesi gerekmektedir.

https://goo.gl/XjDaAo
DİĞER KAMU İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ
Editör: TE Bilisim