Ülkemizin dört bir yanında bulunmakta olan İl Özel İdareleri açık pozisyonları için ilanlarını hazırlamakta ve İŞKUR'a göndererek hem kamuoyuna bilgi vermekte hemde başvuruları kabul etmektedir. Geçtiğimiz hafta İŞKUR üzerinden duyuru yapan Bartın İl Özel İdaresi 12 kamu personeli alımı yapacağını belirtmişti.

Buna göre Bartın İl Özel İdaresi kendi bünyelerinde farklı pozisyonlarda görev yapmak üzere en az ilköğretim mezunu 12 kişilik kamu personeli alımı yapıyor. Peki hangi pozisyonlar için Bartın İl Özel İdaresi personel alıyor ve ilana ilişkin detaylar nelerdir.

İLAN BİLGİSİ

Alım Yapacak Kurum: Bartın İl Özel İdaresi
Alınacak Personel Sayısı: 12
Farklı Pozisyon Sayısı: 8
En Az Mezuniyet: İlköğretim

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR NELERDİR?

Bartın İl Özel İdaresi 8 farklı pozisyon için toplam 12 kişilik geçici kamu personeli alımı yapıyor. Peki alınacak olan pozisyonlar nelerdir?

Şoför-Yük Taşıma
Mimar
Peyzaj Teknikeri
Forklift Operatörü
Beko Loder (Kazıcı - Yükleyici) Operatörü
Silindir Operatörü
Beton Asfalt Serme (Finişer-Serici) Makinesi Operatörü
İş Makineleri Yağcısı

NASIL BAŞVURULUR?

Yukarıda Bartın İl Özel İdaresi kurumunun geçici olarak alım yapacağı 12 kişilik kamu personelinin pozisyonları verilmiştir. Peki nasıl başvurulur? Buna göre ilanlar geçici statüsünde yayımlandığı için adayların başvurular için İŞKUR'un resmi internet sitesini kullanması ya da Bartın İŞKUR üzerinden müracaatlarını tamamlaması gerekmektedir. Başvurular 18 Aralık 2017 mesai saati itibari ile sona ermektedir.

DİĞER İLANLARI BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim