Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu her sene kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere çok sayıda personel alımı yapılmaktadır. Genel olarak alımlar yapılmadan önce BDDK tarafından gerekli görüşmeler ve izinler alınmakta daha sonra bildiri hazırlanıp Türkiye Cumhuriyeti Devlet Personel Başkanlığının resmi internet sitesi aracılığı ile kamuoyuna duyurulmaktadır. BDDK tarafından hazırlanan ilan ile kurumun kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere personel alımı gerçekleştireceği öğrenildi. Peki hangi pozisyon için toplam kaç personel alımının yapılması bekleniyor? İşte detaylar.

Hangi Pozisyon İçin Alım Yapılacak

Devlet Personel Başkanlığının resmi internet sitesi aracılığı ile kamuoyuna duyurulan ilanda Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulunun personel alımı yapacağı öğrenildi. Peki toplam hangi pozisyon için kaç personel alımı yapılması bekleniyor. Yayımlanmış olan ilan incelendiğinde;

Memur - 23 Personel
Sekreter - 5 Personel
Arşiv Memuru - 5 Personel
Teknisyen - 5 Personel
Hemşire - 1 Personel
Mühendis - 1 Personel
Mimar - 2 Personel
İstatistikçi - 8 Personel

Yukarıda belirtilmiş olan pozisyonlar için Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu tarafından yine yanlarında belirtilen personel sayısı kadar alım yapılacak. Toplam 50 personel alımı yapılacak olup başvurular 28 Kasım 2016 tarihi ile 7 Aralık 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Başvuru yapmak isteyen adayların aşağıda ki bildiriyi incelemesi ve yine aşağıda ki sitede ki forma ulaşarak tüm bilgileri eksiksiz olarak doldurması gerekmektedir. Posta yolu ile yapılan başvurular kabul edilmemektedir.

www.bddk.org.tr
Resmi Bildiri İçin Tıklayınız
Editör: TE Bilisim