Balıkesir Üniversitesi personel alımı yapıyor. Balıkesir Üniversitesi bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak amaçlı farklı kadrolarda sözleşmeli olarak personel alımı yapacak. Adaylar başvuru yapabilmeleri için en az lise mezunu olmak ve Kamu Personeli Seçme Sınavından en az 55 puan almış olmaları gerekmektedir. Adayların KPSS sınav sonuçları esas alınarak aşağıdaki kadrolar kadar alım yapılacaktır.

ALIM KADROLARI NELERDİR?

Balıkesir Üniversitesi bünyesne toplamda 9 kişilik boş kadro ile 4 hemşire, 2 Sağlık Teknikeri ve 3 Diğer Sağlık Personeli alımı yapacak.

ADAYLARDAN HANGİ ŞARTLAR ARANACAK?

Balıkesir Üniversitesi bünyesine alımını yapacak olduğu boş kadrolar için adaylardan, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından B grubu puan sırasına göre, Lise mezunları için KPSSP94, Lisans mezunları için KPSSP3 ve Önlisans mezunları için KPSSP93 puan türünden en az 55 puan almış olmak, Nöbet usulü çalışmasına engeli bulunmamak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak ve kadrsunun gerektirdiği mezunluk şartlarını taşımak şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvurular ilan yayımlandığı tarihten itibaren başlayacak olup, en geç 01 Aralık 2017 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular, istenilen belgeler ile birlikte Balıkesir Üniversitesi Personel Daire Başkanlığına şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. Posta, faks veya internet yoluyla yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir. İlanın tam metnini incelemek isteyen adaylar Buraya Tıklayarak daha detaylı bilgi sahibi olabilirler.