Sanayi ve teknoloji anlamında Türkiye'nin gelişimi ile pek çok alanda yatırımlar yapılmaya devam ediyor. Devlet kurumları bu yatırımlara göre personel alımı yaptığı gibi yatırım yapılan bölgelerde ki ihaleyi kazanan firmalarda çok sayıda personel alımı yapmaktadır. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak bugün pek çok konuda önemli açıklamalar yaparak firmalara, yapılan hizmetlere ve alınacak personel sayılarına kadar değindi.

Enerji alanında yapılan yatırımlar ve Avrupa kriterlerine uyum sağlamaları hakkında açıklama yapan Berat Albayrak pek çok konuda Avrupa'yı yakaladıklarını ve önemli adımların yapıldığını ifade etti. TEDAŞ'ın görevlerinden ve hizmetlerinden de kısaca bahseden Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, TEDAŞ'ın yeni dönemde toplam 248 personel alımı yapacağını duyurdu. Alınacak olan personeller genel olarak teknik pozisyonlarda çalışacak.

Hangi Pozisyonlar İçin Alım Yapılacak

TEDAŞ, Türkiye'nin en büyük elektrik dağıtım kuruluşlarından bir tanesi olmak ile beraber giderek yaptığı hizmet sayısını ve yatırımlarını artırmaktadır.
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, TEDAŞ'ın 248 personel alımı yapacağını duyurdu ancak hangi pozisyon için toplam kaç personel alımı yapılacağı konusunda her hangi bir bilgi yok.

İlerleyen dönemlerde bu konu hakkında TEDAŞ'tan resmi bir duyurunun yapılması beklenmekte olup Bakan Berat Albayrak'ın ifadelerine bakıldığında alınacak olan personeller idari kadrolar yerine hizmet kadroları için alınacak. Hizmet kadrolarında ki personel sayısının artması ile TEDAŞ'ın yatırımlarının devam edeceği bilinmektedir. Alımların ne zaman olacağına dair net bir bilgi bulunmuyor.
Editör: TE Bilisim