Ülkemizin en büyük havacılık şirketlerinden bir tane olan ve marka değerinin büyümesi ile yatırımları artırıp sefer sayılarını da çoğaltan Atlasjet personel eksikliğini gördüğü için kabin memuru alımı yapacağını duyurdu. Buna göre interaktif iş ilanları sitesine personel alım ilanları ekleyen Atlasjet kabin memuru alımları yapmakta ve başvuru sayısı yeterli bulunduğunda ilanı sonlandırmaktadır. Yine boşluğun tespit edilmesi ile ilanlar tekrar aktif hale getirilmektedir. Şu anki Atlasjet'in yayımlamış olduğu ilanlar incelendiğinde en az lise mezunu kabin memuru alımlarının yapılacağı görülmektedir.

Kaç Personel Alımı Yapılacak

Atlasjet kabin memuru alımı yapacağını duyurdu. Peki toplam kaç personel alımı yapılacak. Buna göre toplam 3 farklı dil için kabin memuru alımı yapılacak. Fakat alım yapılacak kabin memuru sayısı 3'ten fazla çünkü her 3 fil için 3 farklı bölgeye alım yapılacak. Bu bölgeler Antalya, İstanbul (Avrupa ve Asya) olarak görülüyor. Buralara da birden fazla personel alımının yapılacağı tahmin edilmektedir.

Kimler Başvurabilir

Atlasjet'in yayımladığı ilanlara göre en az lise mezunu kabin memuru alımı yapılacağı öğrenildi. Peki bu ilana kimler başvurabilir

Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak
En az 19 yaşında en fazla 30 yaşında olmak
En az lise mezunu olmak
Pozisyonlarda gereken dilleri iyi derece bilmek
Yabancı şehirlerde yaşayabilir olmak

Yukarıda belirtilen niteliklere Atlasjet tarafından aranmakta olup sizlerde başvuru yapmak istiyorsanız aşağıda ki linki takip edebilirsiniz.

http://www.kariyer.net/atlasjet-havacilik-a-s-is-ilanlari-c26882-p18547/
Editör: TE Bilisim