Ülkemizin en köklü kargo firmaları arasında yer alan ve Türkiye'nin dört bir yanına olabildiğince hızlı kargo sevkiyatı gerçekleştirmekte olan Aras Kargo yeni noktalara şube açılışlarını gerçekleştirmekte ve açık pozisyonları içinde personel alımlarını tamamlamaktadır.

Aras Kargo personel alımı ilanları firma tarafından hazırlanmakta olup kamuoyuna duyurulması için interaktif iş ilanları sitelerine gönderilmektedir. Aras Kargo tarafından kamuoyuna duyurulan ilanlara bakıldığında çok sayıda personel alımının yapıldığı görülmektedir. Peki alım yapılan pozisyonlar ile diğer detaylar nelerdir?

İLANA İLİŞKİN BİLGİLER

Alım Yapacak Firma: Aras Kargo
Alınacak Personel Sayısı: Çok Sayıda
İlan Edilen Farklı Pozisyon: 15'e Yakın

HANGİ POZİSYONLARA ALIM YAPILACAK?

Aras Kargo kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere çok sayıda personel alımı yapacaktır. Peki hangi pozisyonlara alımlar yapılacak?

Şube Yöneticisi
İdari İşler Uzman Yardımcısı
İnsan Kaynakları Sorumlusu
Depo Sorumlusu
Temsilci
Kurye
Üst Düzey Yönetici Asistanı
İş Zekası Uzmanı
Baş Hukuk Müşaviri

Yukarıda Aras Kargo firmasının personel alımı yapacağı kadrolar verilmiştir. Adayların ilanlara nasıl başvuru yapacaklarını açıklıyoruz.

NASIL BAŞVURULAR YAPILIR?

Aras Kargo firma bünyesinde istihdam etmek isteyen adayların aşağıdaki linki takip ederek tüm pozisyonları görüntülemesi gerekmektedir. Buradan adaylar hangi pozisyona başvurmak istiyorsa işlemlerini yapabilir, niteliklerini öğrenebilir ve müracaatlarını da gerçekleştirebilir.

https://goo.gl/QP9bVp
TÜM İLANLARI BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim