Arap Türk Bankası Gişe Görevlisi Alımı

Arap Türk Bankası personel alımı yapıyor. Arap Türk Bankası bünyesinin personel ihtiyacını karşılamak üzere İstanbul'da bulunan şubesine gişe görevlilerini arıyor. Sizde Arap Türk Bankası ailesine bu pozisyon dahilinde katılmak için ilanımızı inceleyiniz.

Arap Türk Bankası İstanbul'da bulunana şubesinin çalışan kadrosunu doldurmak adına bünyesine Gişe Görevlisi / Gişe Yetkilisi alımı gerçekleştirecek. Arap Türk Bankası köklü ve çalışanı ile zengin olan bankalardan birisidir. Böylesine iyi bir bankada sizin için kariyer yapmak oldukça önemlidir. Alınacak olan personelerden Tecrübe aranmayıp, Müşteri Hizmetleri, Çağrı Merkezi, Müşteri İlişkileri, operasyon ve Finans departmanlarında görevlendirileceklerdir. 

Arap Türk Bankası Bünyesindeki Gişe Görevlileri Ne İş Yapar?

Arap Türk Bankası'ında çalışacak olan personel, Bankanın İstanbulda Bulunan şubesinde, Cari Hesaplama Biriminde Gişe Görevlisi olarak görev alacaktır ve TL , YP nakit hareketleri ile birim içinde yürütülen tüm işlemlerin kanunlara, banka politika ve prensiplerine uygun olarak zamanında ve eksiksiz yerine getirilmesinden sorumlu olacaktır.

GENEL NİTELİKLER:

     - Askerlik görevini tamamlamış olan adaylar ( Erkek Adaylar İçin ),

     - Analizde bulunana ve problemleri çözebilecek olan adaylar,

     - Müşteri odaklı çalışacak olan adaylar,

     - İyi derecede bilgisayar programı kullanabilen adaylar ( MS Office ),

     - Meslek yüksekokul, Üniversite mezunu, Yüksek Lisans mezunu veya öğrecileri,

     - İngilizce ve Arapça bilen adaylar,

     - Bankacılık sektöründe iyi bir kariyer yapmayı hedefleyen adaylar,

     Başvurularını gerçekleştirerek Arap Türk Bankası çalışan kadrosunda yerini alabilir.

Arap Türk Bankası Gişe Görevlisi alımı ilanına başvuruda bulunacak olan bankacı adayları alt kısımda verilen bağlantıyı kullanabilirler.

http://www.kariyer.net/a-t-bank/istanbul-merkez-sube-gise-gorevlisi-gise-yetkilisi-is-ilani-i1350412/?&tmpsno=1&isaramalog=384306356&sirano=2&isaratipi=2