İŞKUR kamu ve özel kurumlar ile yaptığı anlaşmalar doğrultusunda personel alım ilanları yayımlamaya devam ediyor. Ankara Anket Anonim Şirketi İŞKUR ile yaptığı anlaşma doğrultusunda personel alım ilanlarını genel olarak İŞKUR üzerinden yayımlamakta ve alım müracaatları içinde adayları İŞKUR'a yönlendirmektedir. Buradan başvuru yapan adayların formları ve müracaatları incelenmekte pozisyonlar için uygun bulunmakta olan adaylar çağrılmaktadır. Ankara Anket Anonim Şirketi için Türkiye İş Kurumu bildiri yayımladı ve 1 Ocak 2017 tarihinde başvurular başladı. Toplam 300 personel alımı yapılacak olup adayların en az ilkokul mezunu olması isteniyor. Peki hangi pozisyonlar için alımlar yapılacak? Adaylar başvurularını nasıl yapacak ve başvuru tarihleri nedir?

Nasıl Başvuru Yapılacak

Ankara Anket Anonim Şirketi başvuruları İŞKUR üzerinden kabul etmektedir. Eğer sizde Ankara'nın farklı bölgelerinde bulunan Anket Anonim Şirketi bünyesinde istihdam etmek istiyorsanız İŞKUR müracaat merkezleri ya da resmi internet sitesi aracılığı ile gerekli başvurularınızı yapabilirsiniz.

Başvurular 1 Ocak 2017 tarihinde başladı ve 31 Ocak 2017 tarihine kadar devam edecek. Bu süre zarfında alınacak olan tüm başvuru formları değerlendirilecek. Adayların en az ilkokul mezunu olması gerekmekte olup bilgisayar kullanması istenmektedir. Pozisyon hakkında net bilgi verilmemiş olup Adayların 40 yaşını bitirmemiş olması gerekiyor. Çalışma mesai saatleri ise 09.00 - 18.00 olarak belirtilmiş durumda. Müracaat etmek ve detayları öğrenmek için aşağıda ki linki takip ediniz.

Resmi Bildiri İçin Tıklayınız
Editör: TE Bilisim