Ülkemizin sigortacılık anlamında en önemli ve tanınır firmalarından bir tanesi olan Anadolu Sigorta pek çok sektör için sigortalama işlemlerine devam etmekte ve büyüme oranını sürdürebilmek için Türkiye'nin dört bir yanı için yeni şube açılışlarına, yatırımlarına ara vermeden devam etmektedir.

Anadolu Sigorta aralıklarla ihtiyaç halinde yine memur ve personel alımı gerçekleştirmekte olup bu ilanlar Anadolu Sigorta tarafından hazırlanmakta ve hazırlanırken hangi pozisyonlara personel ihtiyacının olduğu göz önünde bulundurulmaktadır. İlgili pozisyonlar belirlendikten sonra iş ilanları hazırlanmakta ve ilanlar kariyer siteleri aracılığı ile kamuoyuna duyurulmaktadır. Peki Anadolu Sigorta personel alımına ilişkin detayları nedir, hangi pozisyonlara alımlar yapılacaktır.

İLANA İLİŞKİN BİLGİLER NEDİR?

Anadolu Sigorta kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere memur ve personel alımı gerçekleştirecektir. Peki ilana ilişkin detaylar nedir? Buna göre memur ve personel alımı Anadolu Sigorta tarafından yapılmakta olup alımlar 10'a yakın kadro için gerçekleştirilecektir. Adayların başvuru yapacakları mesleğe uygun bilgileri bilmesi gerekmekte, esnek mesai saatlerine uyum sağlaması ve tercihen askerlik ile sorunu olmaması gerekmektedir. Peki Anadolu Sigorta hangi pozisyonlara personel alıyor.

POZİSYONLAR ve BAŞVURULAR

Anadolu Sigorta tarafından yayımlanmış olan ilanlara bakıldığında 10'a yakın kadro için çok sayıda memur ve personel alımının yapıldığı görülüyor. Peki hangi pozisyonlara alımlar yapılacak. Tarım Sigortaları Maksimum Sigorta Uzmanı, Java Yazılım Uzmanı, Java Yazılım Uzmanı 2, .Net Yazılım Uzman/ Uzman Yardımcısı ve Genel Başvuru pozisyonları için personel alımı gerçekleştirilmektedir. Bu pozisyonlardan her hangi birisine başvuru yapmak isteyen adayların (https://goo.gl/xrSZyA) linkini takip etmesi gerekmektedir. Bu linki kopyalayın ve tarayıcınızın üst bölümünde bulunan adres çubuğuna yapıştırarak gidiniz.

TÜM İLANLAR BURADA

Editör: TE Bilisim