Anadolu Hayat Emeklilik Personel Alımları

2015 Yılında kariyerine hayat sigortası alanında devam etmek isteyenler için Anadolu Hayat Emeklilik Personel Alımı İlanları şimdiden yayınlanmaya başladı. Bünyesine yeni personeller katmak ve hayat sigortası alanında daha da hızlı ilerlemek isteyen firma bu yıl da çok sayıda personel alımı yapacak.

Daha önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da yenilikçi adımlar atan firma kadrosunu daha da genişleterek büyümeyi hedefliyor. Siz de Anadolu Hayat Emeklilik bünyesinde çalışmak istiyorsanız, Anadolu Hayat Emekliliğe ait bütün iş ilanlarını sitemizden takip edebilirsiniz. Sitemizde Anadolu Hayat Emekliliğe ait bütün ilanlar güncel olarak yer almaktadır. Bu sayede hızlı bir şekilde ilanlardan haberdar olarak hemen başvuruda bulunabilirsiniz.

Anadolu Hayat Emeklilik İş İlanları arasında yer alan başlıca iş ilanları şu şekilde; gelecek planlama uzmanı, engelli memur, yazılım geliştirme uzmanı ve genel başvuru. Firma Emeklilik alanında kariyer yapmak isteyen herkesi bünyesinde istihdam etmek üzere iş ilanları açıyor. Siz de bu yönde kariyer yapmayı hedefliyorsanız sitemiz üzerinden Anadolu Hayat Emeklilik İş ilanlarına ulaşabilirsiniz. Eğer firmanın aradığı şartları taşıyorsanız hemen başvuru da bulunabilirsiniz. Tek yapmanız gereken sitemizden Anadolu Hayat Emeklilik iş ilanlarını incelemek. İlanlar sitemizde güncel olarak yer almaktadır.

Bizliğiniz üzere Anadolu Hayat Emeklilik 1990 yılından bu yana Türkiye’de bireysel emeklilik ve hayat sigortaları alanlarında hizmet sunan bir sigorta firmasıdır. Anadolu Hayat Emeklilik, "Türkiye'nin ilk hayat sigortası şirketi" olarak kurulmuştur. Aynı zamanda firma hayat sigortaları ve Bireysel Emeklilik Sistemi toplamında en büyük fon yaratan şirket olma özelliğini taşımaktadır. Anadolu Hayat Emeklilik aynı zamanda bir Türkiye İş Bankası iştirakidir.

Genel Müdürlüğü İstanbul'da bulunan Anadolu Hayat Emeklilik’in 8 adet bölge Müdürlüğü ve 300’e yakın acentesi bulunmaktadır. Firmanın Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki şubesi’de ürünlerini müşterileriyle buluşturmaktadır. Sizde bu köklü ve büyük sigorta şirketinin bünyesinde çalışmak istiyorsanız sitemiz üzerinden Anadolu Hayat Emeklilik iş ilanlarını sitemizden takip edebilirsiniz. Bu sayede siz de Anadolu Hayat Emekliliğin sürekli büyüyen ve gelişen kadrosuna dahil olabilir ve kariyerinizi bu alanda yapma fırsatını yakalayabilirsiniz. Anadolu Hayat Emeklilik Personel Alımları İlanına Başvuruda bulunmak için ve açıkta olan pozisyonları daha ayrıntılı incelemek için buraya tıklayınız.