Anadolu Efes bünyesindeki çalışan personel ihtiyacını karşılamak amaçlı farklı bölgelerde ve niteliklerde personel eleman alacak. Başvuru ayrıntıları ve diğer bilgiler ilanın devamında yer almaktadır.

Anadolu Efes 1969 yılı zamanında kurulmuştur. Türkiye'nin en büyük bira üreticisi olma özelliğini taşımaktadır. Anadolu Efes bu gün sadece ülkemizle kalmamakla birlikte yurt dışı pek çok ülkeye satış yapmaktadır. Geçmişten bu zamana kadar pek çok kişiye iş imkanı sağlayan Anadolu Efes bu günden sonra da bu istikrarlı gidişe destek olmak için yeni personel alımları yapmaya başlamıştır.

Anadolu Efes personel elaman alımı firma ve üretim işçisi olmak üzere 2 ayrı pozisyon şeklinde olacaktır. Bu pozisyonlardan firma için başvuru yapacak adaylarda üniversite diploması ya da MYO mezunu olması şart olarak aranırken ikincisi olarak üretim işçisi olmak için ilköğretim mezunu olmak yeterli olacaktır.

Anadolu Efes personel eleman alımlarında her zaman yüksek potansiyelli ve özellikle işini severek yapan kişiler aranmaktadır. İş verimliliğini düşürmeyecek şekilde çalışkan personeller aranmaktadır. Anadolu Efes hedefleri ile bütünleşen her daim kendini geliştirebilen, yenileyebilen kişileri bünyesi altında toplamak hedefleri arasında yer almaktadır. İnsanlarla arasındaki ilişkiyi iyi sağlayabilen, takım çalışmasına önem veren ve bunu başarabilen, takım işlerinde ortama uyum sağlayabilen kişiler daha çok tercihleri arasındadır.

Anadolu Efes kurulduğu günden bu güne pek çok kişiyi kendi çatısı altında toplamış ve pek çok kişiye iş imkanı taşımıştır. İstihdam alanında işsizlik üzerinde azımsanmayacak etkisi olan Anadolu Efes bu yıl da aynı çalışmalarına devam etmektedir. Bu gün sadece Türkiye'de değil yabancı ülkelerde de satışı bulunan Anadolu Efes isim yapmış bir şirket olduğundan geleceğe de aynı yolda aynı istikrarda devam etmeye hazırlanıyor.

Siz de eğer bu bahsedilen iş ağında çalışmak isterseniz sitemizi aktif olarak takip edebilirsiniz. Bu sayede ister Anadolu Efes personel eleman alımı ilanları olsun ister diğer iş kollarından aktif olarak haberdar olabilirsiniz.
İlana başvurudu bulunacak olan adylar alt kısımdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.
http://www.kariyer.net/anadolu-efes-turkiye-is-ilanlari-c5024-p43701/