Akdeniz İhracatçı Birlikleri Personel Alıyor
Akdeniz İhracatçı Birlikleri personel alımı gerçekleştiriyor. Akdeniz İhracatçı Birlikleri bünyesinin personel ihtiyacını karşılamak üzere personel alımı yapıyor. Sizde Akdeniz İhracatçı Birlikleri ailesine katılmak için haberimizin devamını inceleyiniz.
Akdeniz İhracatçı Birlikleri 16 Aralık 2015 tarihinde yapmış olduğu duyurusuna göre personel alımı gerçekleştirecek. Alınacak olan personeler Akdeniz İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği Mersin Proje uzmanı kadrosuna yerleşecektir. Personellerin kadroya dahil olabilmeleri için Akdeniz İhracatçı Birlikleri tarafından düzenlenen sınav sonucunda başarılı olmaları gerekmektedir.Aranan şartlar ve başvuru bilgileri şöyledir:
GENEL ŞARTLAR:
      - Askerlik görevini tamamlamış veya askerliğini bitirmiş olan adaylar,
      - T.C. Vatandaşı olan adaylar,
     - Kamu haklarından mahrum bulunmayan adaylar,
     - Görevini devamlı yapmasına engeli bulunmayan adaylar,
     - Henüz 35 yaşını doldurmamış olan adaylar,
     - 4 yıllık üniversite ve fakülteden ya da bunlara denkliği Yüksek Öğretim Kurulu tarafından onaylanmış yabancı fakülte veya yüksekokullarından mezun durumda olmak,
Daha fazla şarta ulaşmak için tam metni inceleyiniz.
BAŞVURULAR:
Başvuruda bulunacak olan adaylar, 31 Aralık 2015 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular, Akdeniz İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği adresine şahsen veya posta yolu ile yapılacaktır.
İlanın Tam Metni İçin Buraya Tıklayınız.
Editör: TE Bilisim