Akçansa Personel Eleman Alımları
Akçansa personel eleman alımı gerçekleştiriyor. Akçansa bünyesinin personel ihtiyacını karşılamak için çeşitli pozisyonlarda personel eleman gerçekleştiriyor. Sizde Akçansa bünyesine katılmak için, haberimizin devamını inceleyerek daha ayrıntılı bilgi sahibi olabilir ve başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz.
Akçansa firması Sabancı Holding bünyesinde bulunan köklü bir çimento firmasıdır. 2015 yılı büyüme hedefleri doğrultusunda da yıl sonuna kadar personel alımlarına devam etmektedir. Akçansa Eleman Alımları ile her yıl onlarca kişiyi iş sahibi yapan firmanın bir çalışanı da siz olabilirsiniz. Kendi belirlediği kriterlerde personel alımı yapan firmanın ilanlarını detaylı bir şekilde incelemenizi ve başvurularınızı da bu doğrultuda yapmanızı öneririz.
Türkiye’nin bir çok ilinde personel alımı yapan firma Akçansa Eleman Alımları başlığı ile ilan açmakta ve başvuruları da bu şekilde kabul etmektedir. Başta Çanakkale olmak üzere Samsun ve İstanbul illerinde de şu anda açık ilanlar bulunmaktadır. Firmanın şu anda açık olan pozisyonları şu şekildedir;
– Agrega Tesis Şefi.
– Teknik Pazarlama Uzmanı,
– Müşteri Temsilcisi / Karadeniz Hazır Beton,
– Kalite/Proses Kontrol Uzmanı,
– Genel Başvuru,
– İşyeri Sağlık Memuru,
Kariyer sitelerinden ve firmanın kendi resmi internet sitesinden bu ilanların başvuru şartlarını inceleyebilirsiniz. Uzmanlık isteyen pozisyonlarda mutlaka aranılan özellikleri taşımanız gerekmektedir. Ancak genel başvuru ile fabrika işçisi ilanlarına başvuru yapmanız mümkündür. 2015 yılı sonuna kadar devam edecek olan Akçansa Eleman Alımları ile siz de yeni bir iş sahibi olabilirsiniz. Akçansa personel eleman alımları güncel ilanlarını takip etmek ve daha fazla bilgi almak için sitemizi de sürekli takip etmeniz yeterli olacaktır. Çünkü sitemizde firmanın ilanları detaylı olarak yayınlanmakta ve sizin de bilgilerinize sunulmaktadır.
Bu yıl bitmeden iş bulmak isteyenler için en doğru çözüm olan Akçansa Eleman Alımları ile artık işsizliğinize son verebilirsiniz. Hemen açık pozisyonları araştırın ve size uygun olan pozisyonlara başvurunuzu gerçekleştirin. İş başvurunuz incelendikten sonra firmanın insan kaynakları bölümlerinden size geri dönüş sağlanacak ve mülakat için çağırılacaksınız.
Akçansa Personel Eleman Alımı İlanına Başvuruda Bulunmak İçin Buraya Tıklayınız.