Ahiler Kalkınma Ajansı 31 Ekim 2017 tarihli yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesindeki bulunan personel eksikliğini karşılamak amaçlı toplamda 16 kişilik boş kadro ile personel alımı yapacak. Başvurular kasım ayında alınacak. Ahiler Kalkınma Ajansı ülkemizin ve bölgenin kalkınması ve gelişmesine hizmet etmek isteyen, dinamik, analitik düşünebilen, takım çalışmasına yatkın, kendine güvenen, iletişime açık, pozitif düşünen, üretken, değişen çalışma koşullarına uyum sağlayabilen ve seyahat engeli olmayan, 11 Uzman Personel, 1 İç Denetçi ve 4 Destek Personeli alımı yapılacaktır.

Ahiler Kalkınma Ajansı Merkezi Nevşehir olup, faliyet gösterdiği alanları Aksarayi kırıkkalei nevşehir, kırşehir ve Niğde bölgelerinde hizmet vermektedir. Adaylarda Ahiler Kalkınma Ajansı tarafından yapılacak olan sınav sonucuna göre bu bölgelerde çalışmayı kabul etmeleri gerekmektedir. Sınav sözlü olarak yapılacak olup, 20.21 ve 22 Aralık 2017 tarihinde Ahiler Kalkınma Ajansı Cevher Dudayev Mahallesi Vatan Caddesi No: 42/1 50100 Merkez / NEVŞEHİR adresinde yapılacaktır. Sınava katılmaya hak kazananların listesi 13 Aralık 2017 tarihinde ilan edilecektir.

SINAVA KATILMA ŞARTLARI NELERDİR?

Ahiler Kalkınma Ajansı personel alım ilanına başvuru yapacak adaylar, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Yurtiçi veya yurtdışı seyehat engeli bulunmamak, herhangi bir terör örgütü ile ilgisi bulunmamak ve Olağanüstü Hal Kanun Hükmünde Kararnameler ile kamu görevinden çıkarılmamış olmak veya olağanüstü hal döneminde alınan tedbirler nedeniyle görevlerine son verilmemiş olmak şartları aranacaktır. Adaylar isterlerse bu ilana kamu personeli seçme sınavı ile başvuru yapabilir veya tecrübe şartı ile başvuru yapabilirler. Bunula ilgili özel şartlara ilanın tam metninden ulaşabilirsiniz.

BAŞVURULAR:

Başvurular en geç 30 Kasım 2017 tarihi saat 18:00 a kadar yapılması gerekmektedir. Başvurular istenilen belgeler ile birlikte Ahiler Kalkınma Ajansı Cevher Dudayev Mahallesi Vatan Caddesi No: 42/1 50100 Merkez-Nevşehir adresine elden teslim etmeleri veya son başvuru tarihine kadar ulaşmak kaydıyla posta veya kargo ile göndermeleri gerekmektedir. İlanın tam metni için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim