Devlet Personel Başkanlığı tarafından 30 Kasım 2017 tarihli yapılmış olan duyuruya göre, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere 1 kişilik boş kadro ile Avukat alımı yapılacak. Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Kurumları Hukuk Müşavirliği ve Avukatlık Giriş Sınavı ve Atama Yönetmeliği hükümlerine göre boşta bulunan Avukat kadrosuna alım yapacaktır. Avukat kadrosu 5 inci dereceden olmakz üzere 1 Avukat alınacaktır.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi alım yapacağı Avukat adayından, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddeisndeki şartları taşımak, Son başvuru tarihi itibari ile geçerlilik süresi geçmemiş olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden en az 65 puan almış olmak, Hukuk fakültesinden veya buna denkliği olan ve YÖK onaylı Yurtdışı yükseköğretim kurumlarından mezun olmak, Avukatlık ruhsatnamesine sahip olmak, Avukatlık Ruhsatı aldıktan sonra en az 5 (beş) yıl mesleği ile ilgili çalışmış olmak. Bu çalışma süresini gösteren belgeyi ibraz etmek şartları aranmaktadır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak olan adaylar başvurularını, 30 Kasım 2017 tarihinde başlayarak en geç 14 Aralık 2017 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Personel Daire Başkanlığına şahsen başvuruda bulunmaları gerekmektedir. İlanın tam metnini incelemek isteyen adaylar Buraya Tıklayarak daha detaylı bilgi sahibi olabilirler.

Editör: TE Bilisim