Ağaoğlu İnşaat Firmasının 2016 yılında boş kalan kontenjanları doldurmak ve projeleri daha hızlı bitirmek için pek çok statüde personel alımı yapacak.

Ali Ağaoğlu'nun sahibi olduğu Ağaoğlu İnşaat Firması 2016 yılında pek çok statüde çalışacak eleman alımı yapacak. Ülkemizin en büyük inşaat firmalarından bir tanesi olan Ağaoğlu elemanları için büyük bir fırsat kapısı diyebiliriz. Şirket büyük olduğu için elemanların kısa zamanda yükselmesi, maaşlarının artması ve başarılı projelerden prim alması oldukça mümkün gözükmektedir. Aynı zamanda Ağaoğlu İnşaat Firması yakın zamanda projelerini yurt dışına da yapacak.

Ağaoğlu İnşaat Firmasının resmi internet sitesinde verilen ilanları incelediğimizde 15 kişilik boş kontenjan olduğu görülmektedir. Ancak bu sayı artabilir de azalabilirde. Fakat şöyle bir durum var ki Ağaoğlu köklü bir firma olduğu için herkes kolay kolay firmaya alınmıyor.

Hangi Kadrolarda Boşluk Var?

- TEMİZLİK HİZMETLERİ ŞEFİ,
- İNŞAAT TEKNİKERİ,
- AVUKAT,
- GENEL BAŞVURU,
- SERVİS ELEMANI,
- FİTNESS EĞİTMENİ,
- İNCE YAPI BLOK SORUMLUSU,
- PLANLAMA MÜHENDİSİ,
- ELEKTRİK SATIŞ UZMANI.

Yukarıda yazılı olan kadroların hepsine Ağaoğlu İnşaat Firması eleman ihtiyacı duymaktadır. Buradaki kadrolarını da doldurarak inşaat firmasını daha da büyütmek isteyen Ağaoğlu firması eleman alımında oldukça seçici davranmaktadır.

Ağaoğlu İnşaat Firmasının yeni boşalan kadrolarına göz atmak, aranan nitelikleri incelemek, istenilen şartları ve koşulları görmek isteyen adaylar hemen kariyer.com'a girerek Ağaoğlu adına arama yapabilir ve oradan açık olan kontenjanları görebilir ve kendisinin başvuruya uygun olup olmadığını rahatlıkla görebilir.