Türkiye geneli Halk Sağlığı Müdürlükleri kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere personel alımı yapmaya devam ediyor. Alınacak olan personeller kuruma şahsen ya da posta yolu ile başvuru yapmakta olup bu alımlarda halk sağlığı müdürlükleri resmi internet sitesi aracılığı ile personel alım ilanı yayımlamaktadır. Yeni yayımlanan ilan ile Afyon halk sağlığı müdürlüğü kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere en az lise mezunu ve Kamu Personeli Seçme Sınavı şartı olmadan personel alımı yapacağını duyurdu. Peki başvuru şartı nedir ve kimler başvurabilir?

Nasıl Başvuru Yapılır

Afyon halk sağlığı müdürlüğü yayımladığı ilan ile personel alımı yapacağını duyurdu. Bu alımda adayların Afyon sınırları içerisinde ikametgah ediyor olmasına bakılmayacak. Yani Türkiye'nin dört bir yanından başvurular kabul edilecek ancak şahsen başvuruların Afyon HSM'ye yapılması bekleniyor ve posta yolu ile yapılacak olan müracaatların hiçbirisi kabul edilmeyecektir.

Söz konusu ilan 11 Ocak 2017 tarihi ile kamuoyuna duyuruldu ve adaylar en geç 13 Ocak 2017 tarihi mesai saatleri içerisinde Afyon Halk Sağlığı Müdürlüğüne müracaat etmesi gerekmektedir. Bu tarihler içerisinde de başvuru yapmayan adaylar için süre uzatılmayacaktır. Adayların en az lise mezunu olması istenmekte olup KPSS şartı aranmamaktadır. Başvuru yapmak ve tüm detayları öğrenmek isteyen adayların aşağıda ki linki takip etmesi gerekmektedir.

Resmi Bildiri İçin Tıklayınız
Editör: TE Bilisim