Geçtiimiz günlerde Devlet Personel başkanlığı tarafından duyurusu yapılmış olan Adnan Menderes Üniversitesi, bünyesindeki personel eksikliğini gidermek için alım yapacağını duyurmuştu. Duyuruya göre Adnan Menderes Üniversitesi bünyesine 3 Hemşire, 6 Sağlık Teknikeri ve 3 Diğer Sağlık Personeli olarak üzere toplamda 12 sözleşmeli personel alımı yapacak.  Adaylardan bu yönde Kamu Personeli Seçme Sınavı şartı aranacak ve başvurularda ise son günlere gelindi.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Adnan Menderes Üniversitesi personel alım ilanına iş başvurusunda bulunacak adaylar mutlaka, 657 sayılı devlet memurlarını kanunun 48. maddesindeki şartları taşımaları, Sağlık açısından görevini yapmasına engel olabilecek bir durum olmamak, herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, En az lise mezunu olmak, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından lise mezunları için KPSSP94, Önlisans mezunları için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden puan almış olmak, 18 yaşından büyük olmak şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

Başvurular ilanın yayımlanması ile birlkte başlamış olup artık sona ermektedir. Adaylar başvurularını en geç 08 Ocak 2018 tarihine kadar yapmaları gerekmektedir. Adaylar başvurularını www.adu.edu.tr web adresinde bulunan İş Talep Formunu tam ve eksiksiz doldurarak istenilen belgeler ile birlikte üniversiteye şahsen başvuru yapmaları gerekmektedir.

 İlanın Tam Metni için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim