Adnan Menderes Üniversitesi personel alımı yapıyor. Yayımlanmış olan ilana göre Adnan Menderes Üniversitesi bünyesindeki personel eksikliğini gidermek için Lise mezunu ve Lisans mezunu toplamda 70 kişilik boş kadro ile sözleşmeli olarak personel alımı yapacağını belirtti. Buna göre adayların ilgili bölmlerden mezun olmuş olmaları gerekmte ve aranan diğer nitelikleri taşımaları gerekmektedir.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Adnan Menderes Üniversitesi hemşire alım ilanına başvuru yapacak adaylar, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından B grubu puan durumuna göre Lisans mezunları için KPSSp3 ve Lise mezunları için KPSSP94 puan türünden puan almış olmaları, yapılacak sınav tarihi itibari ile 18 yaşını tamamlamış olmak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR

Başvuru yapacak adaylar başvurularına ilanın yayımlanması ile birlikte başlayabilir ve en geç 15 gün içerisinde başvurularını gerçekleştirmeleri gerkemektedir.Buna göre adaylar başvurularını en geç 30 Nisan 2018 tarihine kadar yapmaları şarttır. Başvurular, Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi Hastane Başmüdürlüğü, Kepez/AYDIN adresine şahsen başvurmaları gerekmektedir. İlanın tam metni için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim