Adli Tıp Kurumu Personel Alımı
Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumu Başkanlığı memur personel alımı gerçekleştiriyor. Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumu Başkanlığı bünyesinin çalışan pozisyonunda bulunan 17 kişilik boş kadrosu ile memur personel alacak. Sizde Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumu Başkanlığı ailesine katılmak için haberimizin devamında verilen bilgileri inceleyebilirsiniz.
Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumu Başkanlığı yapmış olduğu duyurusuna göre kadrosunda bulunan 17 kişilik boş kadroyu doldurmak adına bünyesine memur personel alacak. Alınacak olan 17 memur personel Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumu Başkanlığı tarafından düzenlenen Sözlü sınav ile belirlenecektir. Sözlü sınava girebilmek için 2014 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavına girmiş olmanız gerekmektedir. Sınava, boş bulunan kadro sayısının 5 katı kadar aday alınacaktır. Aranan şartlar, Kadrolar, başvurular ve diğer bilgiler şöyledir;
KADROLAR:
 - 1 adet Biyolog,
 - 2 adet Bilgisayar Mühendisi,
 - 4 adet Kimya Mühendisi,
 - 5 adet Sağlık Tekniker,
 - 2 adet Laborant,
 - 3 adet Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni
Olmak üzere toplamda 17 adet memur personel için Sözlü sınav düzenlenecek olup, boş kadroların her biri için 5 katı kadar kişi sözlü sınava girebilecektir.
GENEL ŞARTLAR:
     - Askerlik ile hiçbir ilgisi bulunmayan adaylar,
     - T.C. Vatandaşı olan adaylar,
     - Kamu Haklarından Mahrum bulunmayan adaylar,
     - Son Başvuru tarihi itibari ile 657 sayılı Kanunun 40. maddesinde yaş şartlarını taşıyan adaylar,
     - Henüz 35 yaşını doldurmamış olan adaylar,
     - Son Başvuru tarihi itibari ile atanacak olduğu kadro hakkında öğrenim niteliğinde bilgiye sahip olan adaylar,
     - 657 Sayılı Kanunun Değişik 48/1-A/5 bendinde sayılı suçlara mahrum olmayan adaylar,
     - 657 sayılı Kanunun 53’üncü maddesi hükümleri saklı kalmak kaydı ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak
BAŞVURULAR:
Başvuruda bulunacak olan adaylar, 23 Kasım 2015 tarihinde başlayacak olup 04 Aralık 2015 tarihine kadar başvuruda bulunmaları gerekmektedir. Başvuruları kabul edilmiş ve sıralaması hakkında duyurular 14 Aralık 2015 tarihinde açıklanacaktır.
 Başvuruların, sözlü sınavın yapılacağı İstanbul Adli Tıp Kurumu Başkanlığı’na bizzat veya bir yakınları aracılığıyla yapılması gerekmektedir. Posta ile veya diğer iletişim araçlarıyla yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.
İlanın Tam Metnini İncelemek İçin Buraya Tıklayınız.
Editör: TE Bilisim