Dünyanın dört bir yanında tanınır bir marka olan ev satış hacmini giderek geliştirmekte olan Adidas yeni ürünlerini satmaya devam ettiği gibi yine satış hacmini de ilerletmek için yeni mağaza açılışları gerçekleştirmeye devam etmektedir. 1949 yılında faaliyet göstermeye başlayan Adidas ünlü futbolcu ve sporcular ile anlaşmalar yaparak onlara sponsor desteği olmakta ve ürünlerinin satışlarını bu şekilde artırmaktadır.

Açık pozisyonları için interaktif iş ilanları sitelerinden pozisyon duyurusu yapmakta olan Adidas Group açık pozisyonları için personel alımları gerçekleştirmektedir. Türkiye için çok sayıda personel alımı yapan Adidas yeni ilanları kamuoyuna duyurdu. Peki hangi pozisyonlar için personel alacak ve detaylar nedir.

DETAYLAR

Alım Yapacak Firma: Adidas Türkiye
İlan Edilen Pozisyon Sayısı: 20'ye Yakın
Alınacak Personel Sayısı: Çok Sayıda

HANGİ POZİSYONLAR İÇİN ALIM YAPILACAK

Adidas Gruop internet aracılığı ile 20'ye yakın ilan ettiği pozisyonlar için personel aımı yapacaktır. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılacak.

Adidas Satış Danışmanı / İstanbul (Anadolu Yakası)
Satış Danışmanı / Tekira Boyner- adidas Group
Satış Danışmanı / Cevahir adidas
Görsel Sunum Uzmanı
Ürün Planlama Uzmanı
Bordro Uzmanı
Executive Assistant

BAŞVURULAR

Yukarıda belirtilmiş olan pozisyonlar başta olmak üzere çok sayıda farklı pozisyon için Adidas personel alımı yapacaktır. nasıl başvuru yapılır. Buna göre aşağıda ki linki takip edecek adaylar alımların nereler için yapılacağını öğrenebilir ve başvurusunu yapabilir.

https://goo.gl/Yuy3hT
TÜM İLANLAR İÇİN TIKLAYINIZ