Adalet Bakanlığı'nın yapmış olduğu duyurusuna bünyesine personel alımı gerçekleştirecek. Adalet Bakanlığı yaptığı açıklamaya göre bünyesinde bulunan boş kadro için ingilizce bilen danışman alacak. Ayrıca adaylar aylık 8 bin tl maaş ile işe başlayacaktır.

DETAYLAR

Alım Yapacak Kurum: Adalet Bakanlığı

Alınacak Personel: Danışman Memuru

Süre: 10 Ay Geçici

ARANAN NİTELİKLER:

Adalet Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı tarafından yayımlanan ilan da danışman memuru alımı yapılacağı ve memuru 2 bin Euro maaş verileceği belirtildi. Memur pozisyon da toplam 10 ay boyunca çalışacak. Adaylar başvuru yapabilmeleri için, İyi derecede ingilizce biliyor olmak, lisans mezunu olmak, tercihen tercümanlık bölümü mezunu olmak, hukuk alanında çeviri yapmış olmak, Şimultane çeviri yapabilen adaylar alınacaktır. 

Yukarı da belirtilmiş olan şartlar Adalet Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı tarafından aranmaktadır. Adayların 5 Haziran 2017 tarihine kadar gerekli belgeler ile müracaatlarını gerçekleştirmesi gerekmektedir. Başvuru yapmadan önce adayın ilanı incelemesi gerekmekte olup ilgili ilan adayın çok iyi derece İngilizce bilmesi gerektiğinden İngilizce dilinde yayımlamıştır.

Editör: TE Bilisim