Adalet Bakanlığı 19 Ağustos 2016 tarihli yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesinin memur personel ihtiyacını karşılamak üzere kaloriferci alacak. Başvurular 22 Ağustos 2016 tarihi ile 05 Eylül 2016 tarihleri arasındadır. Başvuruda bulunacak olan adaylar için çok az bir süre kaldı. Ayrıca adayların en az lise mezunu olması gerekli ve 70 KPSS puanı olmalıdır. İlanı Hatırlayacak olursa ;

Kaç Kişi Alınacak

Adalet Bakanlığı ilan ettiği bildiri ile çok sayıda kaloriferci alımı yapacağını duyurdu. Peki toplam kaç kişi alınacak. Türkiye Cumhuriyeti Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayınlanan bildiri ile Adalet Bakanlığının kendi bünyelerinde sözleşmeli kaloriferci pozisyonda çalışmak üzere toplam 8 personel alımı yapacağı öğrenildi.

Başvuru Şartları

Adalet Bakanlığı bünyesinde kaloriferci olarak istihdam etmek isteyen adayların Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavına girmiş olması ve bu sınavdan 70 puan alması gerekmektedir. Başvuru yapan adaylar Adalet Bakanlığı bünyesinde sözlü ve yazılı sınavlara tabii tutulacak olup ilana uygun personeller Bakanlık bünyesinde sözleşmeli olarak çalışmaya başlayacak. Başvuru yapmak, detayları öğrenmek ve nitelikler hakkında bilgi sahibi olmak isteyen adayların aşağı da yer alan resmi bildiriyi takip etmeleri ve Adalet Bakanlığı tarafından hazırlanan sayfada ki bilgileri incelemesi gerekmektedir.

Resmi Bildiri İçin Tıklayınız