Adalet Bakanlığı her sene ihtiyaç doğrultusunda memur personeli alımı yapmaktadır. Kurumlar arasında en çok alım yapanlardan bir tanesi Adalet Bakanlığı olduğu için açılan kadrolar büyük ilgi görmektedir ve beklenenden daha fazla başvuru yapılmaktadır. 2016 yılında on binlerce kadro ayıran ve 2017 yılında da on binlerce memur personeli alımı yapacak olan Adalet Bakanlığının farklı pozisyonlar için alımlar yapacağı beklenmektedir.

Teknisyen ve Şoför Alımı

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, geçtiğimiz haftalarda yaptığı açıklamasında 2017 yılında kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere on binlerce memur personeli alımı yapılacağını duyurmuştu. Bu duyuru ile adaylar müjdeli bir haber almıştı. Bilindiği gibi en çok rağbet gören kadrolardan bir kaçı şoför ve teknisyen alımıdır.

Adalet Bakanlığının 2017 yılı içerisinde en az toplam 16 bin personel alımı yapması beklenmektedir. Bu alımlar içerisinde farklı pozisyonlar bulunmakta olup şoför ve teknisyen alınacak pozisyonlar arasında yer almaktadır. Şu an için alımların ne zaman yapılacağına dair net bir bilgi yok ancak ilerleyen haftalarda ya da aylarda Adalet Bakanlığından yayınlanacak olan bildiriler ile memur ve personel alımlarının başlaması beklenmektedir.
Editör: TE Bilisim