Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Acun Medya ve TV 8 bilindiği üzere açık pozisyonları için personel alımı gerçekleştirmektedir. Acun Medya, TV 8 personel alımı ilanı ve detayları genel olarak acunn.com üzerinden kamuoyuna duyurulmaktadır.

Geçtiğimiz haftalarda kamuoyuna yayımlanan ilan ile Acun Medya ve TV 8'in personel alımı yapacağı öğrenildi. Buna göre farklı pozisyonlar için personel alımı yapılacağı belirtildi. Peki Acun Medya, TV 8 hangi pozisyonlar için personel alımı yapılacak, detaylar nedir.

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR

Acun Medya ve TV 8 için Türkiye geneli personel alımı yapılacak. Peki hangi pozisyonlar için personel alımı yapılacak. Yayımlanan ilanlara bakıldığında;

Ekran yüzü, 
metin yazarı, 
editör, 
finans, 
satın alma,
prodüksiyon, 
editör, 
prodüksiyon asistanı, 
ses operatörü, 
kameraman 
montaj operatörü

Yukarıda belirtilmiş olan pozisyonlar için TV 8 ve Acun Medya personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki ilgili pozisyonlar için müracaatlarını gerçekleştirmek isteyen adaylar nasıl başvurularını gerçekleştirebilir.

BAŞVURULAR

Acun Medya ve TV 8 personel alımı ilanına müracaat etmek isteyen adayların aşağıda belirtilmiş olan linki takip etmesi ve ilgili formları kendi bilgilerine göre eksiksiz, doğru bir şekilde doldurması gerekmektedir. Yapılan tüm başvurular incelenecek olup ilgili adaylara Acun Medya tarafından ulaşılacaktır.

http://basvuru.acunn.com/ 
http://www.tv8basvuru.com/basvuru/yunanca-basvuru/1 

TÜM İLANLARI BURADAN SORGULATABİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim