Türkiye'nin medya sektöründe lider konumda olan en tanınır firmalar arasında yer alan Acun Medya hızla büyesiyle sürekli karşımıza çıkmaya devam ediyor. Açık pozisyonları için personel alımları da gerçekleştirmekte olan Acun Medya bilindiği üzere pozisyonlarını genel olarak Acunn sitesi üzerinden duyurmaktadır. Yeni yapılan duyuruya göre farklı pozisyonlar için personel alımlarının gerçekleştirildiği görülmektedir.

Acun Medya ve TV 8 televizyon kanalı için çok sayıda farklı pozisyonlara personel alımı yapılacağı belirtildi. Peki Acun Medya ile TV 8 hangi pozisyonlar için personel alımı yapacak. Buna göre yayımlanan ilan da hangi pozisyonlar için personel alımı yapılacağı duyuruldu. İşin Olsa ekibi olarak yoğun istek üzerine Acun Medya personel alımı ilanını siz değerli okurlarımız için paylaşıyoruz.

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR

Acun Medya ve TV 8 için Türkiye geneli personel alımı yapılacak. Peki hangi pozisyonlar için personel alımı yapılacak. Yayımlanan ilanlara bakıldığında;

Ekran yüzü, 
metin yazarı, 
editör, 
finans, 
satın alma,
prodüksiyon, 
editör, 
prodüksiyon asistanı, 
ses operatörü, 
kameraman 
montaj operatörü

Yukarıda Acun Medya tarafından belirlenmiş oan pozisyonların tamamı sizler ile paylaşılmıştır. Eğer yukarıda belirtilmjiş olan pozisyonlardan size uygun olanının var olduğunu düşünüyorsanız hemen müracaatlarınızı gerçekleştirerek sizlerde Acun Medya ekibinni bir parçası olabilmek için ilk adımınızı atabilirsiniz.

BAŞVURULAR

Acun Medya ve TV 8 televizyon kanalı için personel alımı şlanı duyuruldu. Buna göre personel alımları gerçekleştirilecektir. Peki adaylar ilgili pozisyonlar için başvurularını nasıl yapacak. Pozisyonlar Acunn sitesi üzerinden kamuoyuna duyuruldu ve adaylar yine aynı site üzerinden müracaatlarını gerçekleştirebilmektedir. Başvurularınız için aşağıda ki linki takip edereseniz kendi bilgilerinze göre formları doldurabilir ve başvurularınızı tamamlayabilirsiniz.

http://basvuru.acunn.com/ 
http://www.tv8basvuru.com/basvuru/yunanca-basvuru/1 

TÜM İLANLARI BURADAN SORGULATABİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim