Türkiye çapında neredeyse her ilde bulunan A101 marketleri bir çok vatandaşa her gün kesintisiz hizmet vermeye devam ediyor. Her geçen gün hem mağaza sayısı hemde şirket bazında daha çok büyüyen A101 şirketleri yapmış olduğu açıklamayla birlikte bir çok mağazasında çalışmak üzere personel alımı yapılacağını açıkladı.

A101 Marketleri için yapılacak personel alımı bir çok kariyet sitesiyle birlikte kendi resmi siteis tarafından yapılan açıklmayla bir çok personel adayına duyruldu. 

BAŞVURU YAPILACAK POZİSYONLAR

A101 Marketleri bünyesine başvuru yapacak olan adayların belirtilen açık pozsiyonlara uygun bir şekilde başvuru yapmaları gerektiği açıklandı. A101 Marketleri tarafından personel alımı yapılacak pozisyonlar şu şekildedir; "Şoför, Mağaza Personeli, Depo Elemanı, Araç Bakım Personeli, Satın Alma Personeli, Muhasebe, Mali İşler Personeli, Finans Bilgi İşlem" gibi açık pozisyonlar için başvuru yapılacağı açıklandı.

BAŞVURU YAPACAK ADAYLARDAN İSTENİLEN BAŞVURU ŞARTLARI

Personel alımı yapacak olan A101 marketleri adaylar için belirlemiş olduğu şartlar şu şekildedir; T.C. vatandaşı olması, vardiyalı çalışmas sistemine ayak uydurabilmesi, en az ilkokul mezunu olması, sağlık sorununun bulunmaması, sicil kaydının temiz olması adaylardan istenilen şartlardandır.

Personel olarak başvuru yapmak için Başvuru adresini kullanabilirsiniz: www.a101.com.tr/is-basvuru-formu/

Editör: TE Bilisim