A 101 Market, Türkiye geneli boş pozisyonların doldurulması için personel alımları devam ediyor. Her sene yeni açılan mağazalar ile yüzlerce personel alımı daha yapılmakta olup kendi ürünlerinin üretimini yapan firma bu ürünler sayesinde büyük kazanç elde ettiği için genel olarak boş bulduğu dükkanların büyük çoğunluğuna mağaza kurmaya devam etmektedir. Yayınlanan yeni bildiri ile  A 101 Market kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacak.

Hangi Pozisyonlar İçin Alım Yapılacak

A 101 Market kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere çok sayıda personel alımı yapacak peki hangi pozisyonlara alım yapılacak.

Mağaza
Şoför
Araç Bakımcı
Depo - Diğer
Muhasebe
Finans
Personel
İdari İşler
Satın Alma
Bilgi İşlem
Diğer Pozisyonlar

Yukarı adı geçen tüm pozisyonlar için A 101 Market öz geçmiş formu almaya devam ediyor. İnteraktif resmi ilan sitelerine boş pozisyonları yayınlamayan A 101 Market, başvuruları resmi internet sitesinde bulunan İnsan Kaynakları bölümünde ki iş başvurusu sekmesinden kabul etmektedir. Sizde bu bölümde karşınıza çıkan formu doğru ve eksiksiz olarak doldurarak müracaat formunuzu interaktif ortamdan gönderebilirsiniz. A 101 Market'in Türkiye'nin dört bir yanında mağazası bulunduğu için neredeyse her şehir için alımlar yapılmaktadır. Başvurmak isteyen adaylar aşağıda ki linki takip edebilir.

http://www.a101.com.tr/tr/Kariyer.aspx
Editör: TE Bilisim