Ülkemiz de faaliyetlerine devam etmekte olan A 101 Yeni Mağazacılık Anonim Şirketi açık pozisyonları için personel alımları gerçekleştirmeye devam etmektedir. A 101 Yeni Mağazacılık Anonim Şirketi personel alımlarını resmi internet sitesinde yer alan kariyer bölümü aracılığı ile kabul ediyor.

A 101 Yeni Mağazacılık Anonim Şirketinin resmi internet sitesinde ki kariyer bölümü incelendiğinde Türkiye geneli personel alımı için müracaatların sürdüğü görülmektedir. En az ilköğretim mezunu olan adaylar ilgili pozisyonlar için müracaatlarını gerçekleştirebilmektedir. Peki hangi pozisyonlara alım yapılıyor ve detaylar nedir?

DETAYLAR

Alım Yapan Firma: A 101 Yeni Mağazacılık Anonim Şirketi

Alınacak Personel: Çok Sayıda

Alınacak İller: Türkiye Geneli

Farklı Pozisyon: 10

HANGİ POZİSYONLARA ALIM YAPILIYOR

A 101 Yeni Mağazacılık Anonim Şirketi 10 farklı pozisyon için Türkiye geneli çok sayıda personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki hangi pozisyonlara alım yapılıyor.

Şoför
Mağaza personeli
Depo Elemanı
Araç Bakım Personel
Satın Alma Personeli
Muhasebe
Mali İşler Personeli
Finans
Bilgi İşlem
Genel Başvuru

BAŞVURULAR

A 101 Yeni Mağazacılık Anonim Şirketi tarafından yayımlanan ilanlar ile 10 farklı pozisyon için A 101 market personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki nasıl başvuru yapılır. Aşağıda ki linki takip edecek olan adaylar karşılarına çıkacak olan formu kendi bilgilerine göre doğru ve eksiksiz bir şekilde doldurarak müracaatlarını gerçekleştirebilir.

https://www.a101.com.tr/is-basvuru-formu/
TÜM İŞ İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ