Ülkemizin mağazacılık sektöründe en hızlı büyüme gösteren ve Türkiye geneli 7 binden fazla mağazası bulunmakta olan A 101 Yeni Mağazacılık Anonim Şirketi açık pozisyonları için çok sayıda personel alımları gerçekleştirdiği gibi yine yatırımlarına da devam etmektedir.

A 101 Yeni Mağazacılık Anonim Şirketi personel alımı ilanları resmi internet sitesinde yer almakta olan insan kaynakları bölümü aracılığı ile duyurulmaktadır. A 101 Yeni Mağazacılık Anonim Şirketi tarafından yeni yayımlanan ilanlara bakıldığında yurt geneli çok sayıda personel alımı yapıldığı görülmektedir. Peki detaylar nedir, hangi pozisyonlara personel alınıyor.

DETAYLAR

Alım Yapacak Firma: A 101 Yeni Mağazacılık Anonim Şirketi 
Farklı Pozisyon: 10
Alınacak Personel Sayısı: Çok Sayıda

HANGİ POZİSYONLARA ALIM YAPILACAK

A 101 Yeni Mağazacılık Anonim Şirketi 10 farklı pozisyon için Türkiye geneli personel alımları gerçekleştirmektedir. Peki hangi pozisyonlara alım yapılacak.

Şoför
Mağaza personeli
Depo Elemanı
Araç Bakım Personeli
Satın Alma Personeli
Muhasebe
Mali İşler Personeli
Finans Bilgi İşlem
Genel Başvuru

BAŞVURULAR

Yukarıda A 101'in personel alımı yapacağı pozisyonlar verilmiş olup ilana ilişkin detaylar da verilmiştir. Peki adaylar başvurularını nasıl yapacak. Buna göre başvurularını yapmak isteyen adayların aşağıdaki linki takip etmesi ve bu link üzerinden formlar vasıtası ile müracaatlarını yapması gerekmektedir.

https://www.a101.com.tr/is-basvuru-formu/  
TÜM İŞ İLANLARINI BURADAN GÖRÜNTÜLEYEBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim