Ülkemizin market mağazacılık sektörü konusunda en büyük firmalardan bir tanesi olan ve Türkiye geneli sahip olduğu 7 binden fazla mağaza ile satış hacmini sürekli olarak büyütmekte olan A 101 Yeni Mağazacılık Anonim Şirketi yeni yatırımlarını sürdürmekte, uygun bölgelere şube açılışları gerçekleştirmekte ve personel alımları yapmaktadır.

A 101 Yeni Mağazacılık Anonim Şirketi personel alımı ilanları firmanın resmi internet sitesinde yer almakta olan başvurular, kariyer bölümü aracılığı ile kamuoyuna duyurulmaktadır. Yeni ilanlara bakıldığında çok sayıda personel alımının yapıldığı görülüyor. Peki detaylar ile pozisyonlar nelerdir?

İLAN DETAYLARI NEDİR?

Alım Yapacak Firma: A 101 Yeni Mağazacılık Anonim Şirketi
Alınacak Personel Sayısı: Yüzlerce
Farklı Pozisyon Sayısı: 10

HANGİ POZİSYONLARA ALIM YAPILACAK?

A 101 Yeni Mağazacılık Anonim Şirketi 10 farklı pozisyon için Türkiye geneli personel alımları gerçekleştirmektedir. Peki hangi pozisyonlara alım yapılacak.

Şoför
Mağaza personeli
Depo Elemanı
Araç Bakım Personeli
Satın Alma Personeli
Muhasebe
Mali İşler Personeli
Finans Bilgi İşlem
Genel Başvuru

BAŞVURULAR

Yukarıda ilan bilgisi ve pozisyonlar hakkında bilgi verilmiştir. Başvuru yapmak isteyen adayların aşağıdaki linki takip ederek buradan A 101'in resmi internet sitesine ulaşması ve başvurularını da aynı kanal üzerinden gerçekleştirmesi gerekmektedir.

https://www.a101.com.tr/is-basvuru-formu/  
TÜM İŞ İLANLARINI BURADAN GÖRÜNTÜLEYEBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim